18 febrer 2024    |

Dies
Hores
Minuts
Segons

Tenim recorregut oficial de la Trail 4 Termes 2024: Circuit lineal!

L’alternativa del circuit Trail ha rebut el vist i plau mediambiental. Així, finalment, la cursa serà lineal amb sortida a Pratdip i arribada a Mont-roig del Camp. Posem a disposició servei d’autocar per traslladar els corredors/es des de Mont-roig a Pratdip (5€ amb la inscripció). Com també les instal·lacions del pavelló del poble i servei de guarda-roba, que s’encarregarà de portar la motxilla cap a l’arribada (Mont-roig).

Les dades tècniques es veuen lleugerament modificades, la cursa serà ara de 22,5km i 1.100m de desnivell positiu (1.200m desnivell negatiu) i passa a tenir un avituallament més (5 + arribada).

El recorregut començarà al Castell de Pratdip i agafarà la carretera de Pratdip/Colldejou, per ràpidament agafar el sender (PR) de pujada que enllaça amb els Bullidors i el Coll del Guix. Després es pujarà i baixarà la Mola de Colldejou (tram compartit amb la Marató) i al poble de a Colldejou s’agafarà la Dovieta de baixada, on es tornaran a separar les curses. La cursa ara passarà a ser més ràpida fins a la part final, on pujarà la Roca del Pagès i l’Ermita, per fer els últims 3km de baixada i pla fins a meta (Mont-roig del Camp), com la resta de curses.

Properament anirem penjant informació més detallada sobre els punts de tall, mapa de desnivell, avituallaments, etc.

Comparteix aquesta notícia!

Notícies recents

Sigues el primer a informar-te!

Rep actualitzacions, novetats i informació IMPORTANT!

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

XI Edició Cursa 4 Termes

Sigues el primer a informar-te!

Rep actualitzacions, novetats i informació IMPORTANT!

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.