18 febrer 2024    |

Dies
Hores
Minuts
Segons

ACTE 10è ANIVERSARI 4 TERMES, 12è ANIVERSARI CE L’ARENY i ENTREGA PREMIS

El passat divendres 26 de Gener, a l’Església Vella, vam realitzar l’acte de celebració dels 10 anys de l’entitat C.E.L’Areny i de la Cursa 4 Termes. A més, es van lliurar els premis del rànquing de caminades i curses dels membres del C.E.L’Areny. Es tracta d’un rànquing on s’assigna una puntuació al corredor/a segons el nombre de curses realitzades, la posició aconseguida dins l’entitat, el desnivell acumulat i el quilometratge. També hi ha premis segons el nombre de curses realitzades. En el cas de les caminades, els premis es donen segons el nombre de participacions.

Vam viure un acte de celebració molt emotiu, on juntament amb antics membres de la junta, es van recordar els inicis i la creació de l’entitat i la nostra cursa, així com l’evolució que ha viscut fins a convertir-se en seu del Campionat de Catalunya per Entitats, en aquesta 10a edició. Tots els actuals i antics membres de la junta de l’entitat han rebut un detall per tota la espectacular feina que han fet i estant fent durant tots aquests anys.

A més, també s’ha repassat el conjunt d’activitats que realitza l’entitat més enllà de la Cursa 4 Termes, com les excursions, la 4 Termes Kids, el Garrofang, la Cursa de la Dona, entre d’altres.

La jornada va acabar amb la presentació oficial de la cançó creada per l’artista local Guillem Anguera per al 10è aniversari de la Cursa 4 Termes, juntament amb la projecció d’un vídeo amb diversos fragments de curses, caminades, sortides… pel nostre territori dels 4 termes. Un total èxit, que ha agradat molt.

 

Donem les gràcies a tothom per assistir, i una vegada més, a tots els voluntaris, col·laboradors, membres de la junta, corredors/es, caminants… que poseu el vostre granet de sorra perquè cada dia aquesta entitat sigui una mica més gran, perquè la Cursa 4 Termes sigui cada any una referència al nostre territori i sobretot per donar a conèixer el nostre entorn i fomentar els valors d’aquesta entitat.
Salut i muntanya!

Comparteix aquesta notícia!

Notícies recents

Sigues el primer a informar-te!

Rep actualitzacions, novetats i informació IMPORTANT!

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.