18 febrer 2024    |

Dies
Hores
Minuts
Segons

Campionat de Catalunya per equips: Cursa Trail

La Cursa Trail serà la seu del Campionat de Catalunya per equips (entitats) de la FEEC. Una prova única que decidirà els/les campions/es de Catalunya per entitats federatives.

Primer que tot, voldríem agraïr a tothom qui ha posat el seu gra de sorra en algun moment d’aquests 10 anys de cursa. Gràcies a la feina de tots/es, hem aconseguit que la FEEC confï en la cursa de casa nostra per un Campionat de Catalunya. Sens dubte la cirereta del pastís d’aquest 10è aniversari.

 

El funcionament del Campionat de Catalunya per Equips (prova única) és el següent:

1. Cada entitat federativa, podrà estar representada per 1 equip femení i 1 equip masculí, format per 4 corredors/es federats a la corresponent entitat (amb llicència 2024).

2. Dels/es 4 components de l’equip, puntuaran els 3 millors resultats a la cursa.

3. Per inscriure’s com a equip, primer s’ha d’estar inscrit a la cursa, i després s’haurà d’enviar un correu a la organització: cursa4termes@celareny.cat amb les dades dels 4 membres que formaran l’equip (Nom, Cognoms, DNI).

4. El temps límit per inscriure l’equip a través del correu és fins gairebé 48h abans de la prova (Dijous 15/02/2024 a les 23:59h).

 

❗️Recordeu que la Cursa Trail és lineal (sortida a Pratdip). Hi ha servei d’autobús amb la inscripció (5€) i posarem a disposició el pavelló d’esports de Pratdip i Guarda-roba.

Comparteix aquesta notícia!

Notícies recents

Sigues el primer a informar-te!

Rep actualitzacions, novetats i informació IMPORTANT!

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

XI Edició: febrer 2025

Sigues el primer a informar-te!

Rep actualitzacions, novetats i informació IMPORTANT!

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.